Hos ​Limousine Nordjylland sætter vi en ære i at fragte dig rundt, hvis der er en særlig anledning, der kræver noget ekstra glamour. Det gør vi ved at stille vores ekstraordinære limousiner til rådighed til VIP kørsel, som dækker alle dine og dine gæsters behov. Vores vogne inkluderer alt det, man kan forvente, heriblandt bar, anlæg og lysshow. Det betyder, at I kun skal bekymre jer om at have det sjovt og nyde turen. Vores chauffører er selvfølgelig klædt på til lejligheden, og vi kører i hele landet.

Limousiner til enhver særlig anledning

Hos ​Limousine Nordjylland giver vi dig muligheden for en klassisk og fantastisk måde at blive afhentet og afleveret på med oprigtig VIP kørsel. Eksempelvis har vi vores Chrysler 300 C fra 2006 på 9,5 meter. Denne bil er den eneste af slagsen i Nordjylland, og den kan blive din for en aften.

Priserne er som følger:

  • 2000 kr. for den første time. Tiden gælder fra vores bil forlader garagen, til den står der igen.
  • Efter første time koster det 500 kroner pr. påbegyndt halve time.
  • 2 flasker champagne medfølger til 5-8 mand. Derefter er prisen 200 kr. pr. flaske.

Selvfølgelig er vi åbne for jeres behov, så ring os endelig op, så finder vi en fælles løsning og et godt tilbud.

Vi sætter en ære i at køre dig rundt

Bil, chauffør, champagne. Intet skal mangle, når du skal på VIP kørsel hos ​Limousine Nordjylland. Vi sætter en ære i at køre jer rundt, og i at give jer den bedst mulige start på aftenen. Ønskes der andet tilbehør i bilen, så kan dette også arrangeres. Tag kontakt på 60 110 110 eller i kontaktformularen her på siden.​