​Limousine Nordjylland driver også Byens Taxa Hadsund og Mariager Taxa. Derfor sørger vi også gerne for transporten, af alle gæsterne til festlighederne. Vi har over 6 busser og taxaer der står til rådighed i alle størrelser. Alt er i luksus, lædersæder, klimaanlæg, samt masser af benplads. Til kørestolsbrugere har vi de helt rigtige biler, med den lovlige og sikre bespænding.

Taxa i Aalborg, Hadsund og Nordjylland generelt

Har du brug for taxaservice i Aalborg, Hadsund og resten af Nordjylland, kan du trygt regne med vores hjælp. Vi levere både en service der er pålidelig og kvalitetssikret. Som taxa og buschauffør går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Derfor går vi også meget op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelse både til og fra diverse lokationer, arrangementer og begivenheder.

Taxaservice til ethvert formål

Har du brug for en taxa til eller fra en fest? Skal du bruge en bus til en større begivenhed? Vores taxaservice står klar til at give dig en komfortabel og dejlig oplevelse fra A til B.

Hvad koster en taxa hos os?

Som så mange andre taxaservicer, kommer prisen an på placering og længde af kørslen. Afhængig af hvor du er og hvor du skal hen, kan turens omkostninger variere meget.

Der kan selvfølgelig laves en pakkepris. Har du spørgsmål til pris eller andet kørsel relateret er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil en taxa i dag

Har du brug for en taxa i Nordjylland kan du trygt regne med os. Vi udfører en meget pålidelig og effektiv service og du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 110 110 / 20 80 08 06. Alternativt kan du også skrive til os på e-mail info@byenstaxahadsund.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.