Der er ingen større dag end bryllupsdagen. Der er ingen dag, hvor brud og gom er i større fokus. Dette skriger selvfølgelig på en klassisk og overdådig måde at ankomme på; nemlig i en limousine. Præcis den service tilbyder vi hos ​Limousine Nordjylland, hvor vi har specialdesignede pakker til bryllupskørsel i hele landet.

Vi fokuserer på at levere service i topniveau, på at være professionelle i vores kørsel, og på at alt kommer til at køre som planlagt. Vores personale er endda klædt i sorte uniformer, handsker og kasket, så oplevelsen bliver fuldkommen for jer!

Se vores pakker til bryllupskørsel

For at gøre jeres dag så speciel som mulig, så har vi samlet en bryllupspakke, som indeholder alt det nødvendige.

Følgende er inkluderet:

  • Bruden bliver hentet
  • Brudeparret kører sammen til fotograf og herefter til selve bryllupsdestinationen
  • Fri champagne, samt slik og sodavand til eventuelle børn

Den samlede pris for denne bryllupspakke er 3500 kr., med en radius inden for 10 km fra Hadsund, hvor vores biler holder parkeret. Ønsker I desuden en ægte blomsterdekoration, så ring og hør nærmere. Har I yderligere ønsker, så bestræber vi os selvfølgelig efter at dække disse – bare spørg.

Tag kontakt, så finder vi den optimale løsning

Mange har individuelle ønsker ved sådanne arrangementer. Det er vi hos ​Limousine Nordjylland godt klar over, og vi sætter en ære i at dække alle jeres ønsker. Mangler noget i pakken, eller har I spørgsmål til bryllupskørsel, så er I altid velkomne til at ringe og høre nærmere. Det kan foregå på telefon 60 110 110 eller i kontaktfeltet på siden. Så vender vi tilbage og aftaler nærmere og finder ud af et godt tilbud til jer.